حصريات الماستر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

حصريات الماستر

 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 بطاطس باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Ahmed Al Master
Admin
Ahmed Al Master


المساهمات : 64
تاريخ التسجيل : 05/09/2015
العمر : 25
الموقع : مصر - المنوفىة

بطاطس باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: بطاطس باللحمة المفرومة   بطاطس باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء سبتمبر 08, 2015 12:47 am

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

المقادير
4 ثمرات بطاطس مقطعة مكعبات
الخضروات(ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة
ملعقة دقيق
3 ملاعق زبده أو زيت
ملعقة روز مارى+ملعقة زعتر
كوب صوص اللحم
لحم مفروم

الطريقة:

توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اتركيها جانبا

بطاطس باللحمة المفرومة 0xf66e51bkwviuadoup6


سخنى الزبدة على النار
أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم
وطى النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا

بطاطس باللحمة المفرومة V2bc7r1dax0iwc18hi0j

أضيفى اللحم المفروم
و استمرى فى القليب

بطاطس باللحمة المفرومة Lqorx0on8qszqyjh5axn


عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة
صينيه بطاطس باللحمه المفرومه بالصوررررر
أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب
أضيفى صوص اللحم و الزعتر و الروز مارى و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار حتى تضج تماما

بطاطس باللحمة المفرومة Wixv17idicfysjp6onam

أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة

احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها
صينيه بطاطس باللحمه المفرومه بالصوررررر
ثم البطاطس المهروسة

بطاطس باللحمة المفرومة Jsmbpu1d6yr0n89wejq0

قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريللا)

ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه

بطاطس باللحمة المفرومة Xv61xqkpfkofh6vahwci
بطاطس باللحمة المفرومة 3rx8duln2yg413dgcqqz
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://almaster6.arabepro.com
 
بطاطس باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
حصريات الماستر :: القسم العام للحصريات :: حصريات الطبخ و إعداد المأكولات-
انتقل الى: